Vintervej, Aarhus V

Vintervej, 8210 Aarhus, Danmark
Overtagelse snarest, Reserveret 9.164 kr. pr. mdr. - 3-værelses
82 m² 2 Soveværelser 1 Badeværelse

Skøn lejlighed, som ligger i stue-plan i et ny opført byggeri fra 2016. Byggeriet danner rammen om et fælles gårdmiljø med skure. Parkering skal ske på pladserne rundt om bygningen.

Indeholder lys entré med klinker med direkte adgang til det ene værelse, stue/alrum og badeværelse. I stuen er der adgang til det andet værelse.

I badeværelset er der plads til installation af vaskesøjle. Det flotte køkken har hårde hvidevarer, lyse tidsløse elementer fra Svane, og mulighed for installation af opvaskemaskine.

Der er lyse træ lignende gulve i både stue/alrum og værelserne.

Vi skal gøre opmærksom på at billederne er vejledende, idet der er forskel på indretningen.

Vintervej ligger i et naturskønt område med skov og park, kun 10 minutters kørsel på cykel til f.eks. Skejby Sygehus, Universitetet eller Aarhus centrum, og tager du bilen er du hurtigt på motorvejen.

Der er gode busforbindelser, indkøbsmuligheder og institutioner tæt på området, og Hasle skole ligger kun 1 km. væk med tunnel under Ringvejen, der sikrer en tryg skolevej.

Forbrug af el, vand og varme afregner lejer direkte til værkerne, og der er forberedt plug-and-play løsning fra Stofa, såfremt man ønsker dette.

Husdyr er ikke tilladt.

Depositum svarer til 3 måneders husleje.

Ring til os for fremvisning mandag-torsdag 8-12 og oplys venligst journal-nr. 1002-153.

 

Her ligger boligen

Lignende boliger